Tannbleking

Tannbleking i Sandefjord


Ønsker du hvitere tenner? Vi har lang erfaring med bleking.

Hos Sentrum tannhelse bruker vi tannbleking for hjemmebruk. I forkant av behandlingen utfører vi en undersøkelse av dine tenner og vurderer hvilket resultat vi kan forvente.

Hjemmebleking er skånsomt

Ved hjemmebleking lager vi en vakumpresset tilpasset skinne i plast som du selv bruker enten om natten eller dagen. Om skinnen brukes på dag eller natt avhenger av hvilket blekemiddel vi velger å bruke.

Tannbleking kan gjøre store forskjeller på smilet ditt.

Virkning av tannbleking

Resultatet av blekingen avhenger av tennenes utgangsfarge, eventuelle misdannelser og skader i emaljen, samt om tennene har fyllinger eller andre restaureringer.
Resultatet blir også påvirket av din tannhygiene. Det er viktig med grundig puss og bruk av tanntråd. Behandling av hull og tannkjøttbetennelse må være gjennomført før bleking.

Varighet

Hvor lenge tennene forblir lysere er avhengig av det du tilfører av fargestoffer,samt din egen munn- og tannhygiene. Tennene vil vanligvis forbli lysere i flere år etter en vellykket bleking. Ved hjemmebleking kan du gjenta behandlingen ved behov. Enkelte opplever moderat ising i tennene etter behandlingen. Ubehaget er tilnærmet alltid reversibelt.

Vi har over 20 års erfaring med bleking med Opalescence og god erfaring med Novon.

Linker:
www.opalescence.com/no
www.whitedentalbeauty.com

Tannbleking kan gjøre store forskjeller på smilet ditt.